Sari la conținut

Horoscop pentru sâmbătă, 21 septembrie. Capricornul are nevoie de ajutor

  • de

Cum va fi ziua de sâmbătă, 21 septembrie, pentru zodii. Astrologii au noi vești pe care acestea nu trebuie să le ignore. Urmează o etapă interesantă din viața lor, care va fi cuprinsă de multe întâmplări frumoase, dar și cu câteva lecții de viață.

Berbec

Berbecul are de înfruntat multe obstacole. Nu se va aștepta la acest lucru, dar va reuși oricum să le depășească cu brio. Berbecul este îndemnat să fie și cu ochii în patru, căci sunt persoane care nu au intenții bune față de ele.

Taur

Taurul este sfătuit să fie mai organizat și să se odihnească mai mult. Dacă nu va proceda astfel, toată oboseala își va pune amprenta asupra lui și îl va aduce într-un punct în care cu greu va mai gestiona întreaga situație, avertizează astrologii.

Gemeni

Gemenii au nevoie de susținere morală. Nu sunt în apele lor și trebuie să recunoască acest lucru. Le-ar face bine o plimbare pe la munte sau oriunde știu ei că pot găsi alinare. Gemenii trebuie să fie foarte vigilenți cu emoțiile lor.

Rac

Racul este sfătuit să nu mai bage în seamă orice răutate. Cu cât acordă atenție mai mult, cu atât va avea enorm de pierdut. Racul trebuie să fie mai stăpân pe forțele proprii și va vedea că și relele vor dispărea din calea lui cât de curând.

Leu

Sunt la mijloc niște sentimente față de o persoană, iar dacă nu încercați să scăpați de ele veți vedea că pot deveni mai profunde, dar și mai dureroase. Din ce motiv? Pentru că sentimentele nu sunt reciproce, ci sunt doar din partea voastră.

Fecioară

Nu vă mai agitați pentru orice nu funcționează. Nu merită să faceți asta, din cauză că acumulați o supărare enormă, care vă dăunează și sănătății. Ați încercat să scăpați de supărări printr-o scurtă plimbare pe la munte sau oriunde considerați că vă va face bine?

Balanță

Balanța este sfătuită să fie mai organizată și să acționeze conform principiilor sale față de anumite situații neplăcute. Nu trebuie să mai treacă peste demnitatea sa, căci se poate alege cu o suferință mare. Aveți mai multă încredere în voi înșivă.

Scorpion

Scorpionul este sfătuit să fie mai ascultător. Mai ascultător al trăirilor sale. Sunt lucruri față de care trebuie să acorde o atenție deosebită pentru a vedea ce are de rezolvat. Scorpionul are nevoie de un impuls pentru a acționa.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să fie prudent sâmbătă. Asta pentru că persoana iubită îi va face o surpriză și nu ar proceda bine dacă va isca o ceartă, de exemplu. Trebuie să fie cât mai calm și poate va reuși să fie așa mai mult timp de acum încolo.

Capricorn

Capricornul este sfătuit să facă mai multă mișcare. Dacă are nevoie de ajutor pentru asta nu strică să ia legătura cu un specialist. Un antrenor personal i-ar prii foarte bine. Capricornul va fi într-o formă de zile mari, transmite astrologii.

Vărsător

Vărsătorul nu trebuie să se mai mulțumească cu puțin. Dacă se va obișnui așa nu va reuși să atragă în viața lui ceea ce și-a propus pentru următoarea perioadă. Vărsătorul are nevoie de un echilibru interior care îl va ajuta foarte mult.

Pești

Peștii pot face schimbarea dorită doar dacă acționează. Dacă vor sta pe loc nu vor avea decât de pierdut. Peștii trebuie să accepte ajutorul unor persoane din jurul lor dacă doresc să performeze, să ajungă acolo unde și-a propus mereu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Horoscop pentru sâmbătă, 21 septembrie. Capricornul are nevoie de ajutor apare prima dată în Realitatea.md.