Sari la conținut

VIDEO Renato Usatîi s-a lansat în campania pentru prezidențiale în orașul său natal

  • de

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a lansat astăzi, 21 septembrie, în campania prezidențială pentru alegerile din 20 octombrie. Evenimentul are loc în orașul său natal, Fălești, întrunind membri ai echipei „Partidului Nostru”, printre care primari de orașe, sate, precum și susținători din întreaga țară.

Startul evenimentului a fost dat de primarul orașului Alexandr Severin și a menționat că pentru prima dată în istorie Făleștiul are un candidat la cea mai înaltă funcție în stat. După încheierea evenimentului de lansare, Renato Usatîi, va avea prima întâlnire cu cetățenii în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că până joi, 19 septembrie curent, CEC a înregistrat patru candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova, alte cinci dosare se află în examinare. La fel, CEC a înregistrat zece participanți la referendum, alte două dosare se află în examinare. Candidații și participanții la referendum, dosarele cărora se află în proces de examinare, vor începe campania electorală la data înregistrării de către CEC.

Articolul VIDEO Renato Usatîi s-a lansat în campania pentru prezidențiale în orașul său natal apare prima dată în Realitatea.md.