Sari la conținut

Un bărbat din centrul țării, condamnat pentru violul unei adolescente. Ce pedeapsă a primit

  • de

Un moldovean în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip semiînchis.â, pentru violul unei minore. Infracțiunea a fost comisă în anul 2022, iar victima s-a dovedit a fi o adolescentă de 17 ani, anunță Procuratura Generală (PG).

„Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, conştientizând pericolul social al acţiunilor sale, cu intenţie directă, la data de 18 octombrie 2022, pe timp de zi, aflându-se la domiciliul său situat într-un sat din centrul țării, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu o minoră de 17 ani, care era prietena fiicei concubinei sale, prin constrângere fizică, a întreţinut cu aceasta, contrar voinţei, un raport sexual.

Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru alte infracțiuni, inclusiv viol pentru care și-a ispășit pedeapsa”, se arată în comunicatul instituției.

Acuzatorii spun că sentința este cu drept de apel.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Un bărbat din centrul țării, condamnat pentru violul unei adolescente. Ce pedeapsă a primit apare prima dată în Realitatea.md.