Sari la conținut

Alexei Buzu merge într-o vizită oficială la Roma. Va avea întrevederi cu oficiali italieni

  • de

Ministrul muncii și protecției sociale, Alexei Buzu, pleacă joi, 26 septembrie, într-o vizită oficială la Roma. Oficialul moldovean va avea întrevederi cu oficiali de rang înalt din Italia, inclusiv cu Marina Elvira Calderone, ministra muncii și protecției sociale și Alessandra Locatelli, ministra pentru dizabilități.

„Discuțiile se vor axa pe îmbunătățirea protecției sociale a cetățenilor din ambele țări, reformele Ministerul Muncii și Protecţiei Sociale al Republicii Moldova și alte subiecte relevante de pe agenda de cooperare moldo-italiană.

Un subiect esențial care va fi abordat în cadrul întrevederii cu ministra omoloagă din Italia va fi revizuirea acordului de securitate socială, pentru a asigura cadrul de garanții sociale pentru cetățenii noștri”, se arată în comunicatul emsi de minister.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în perioada 25-27 septembrie, ministrul apărării, Anatolie Nosatîi, se va afla într-o vizită oficială la Madrid.

Ministrul Apărării al Republicii Moldova pleacă într-o vizită de lucru la Madrid. Cu cine se va întâlni

Articolul Alexei Buzu merge într-o vizită oficială la Roma. Va avea întrevederi cu oficiali italieni apare prima dată în Realitatea.md.