Sari la conținut

Bărbatul are și-a stropit fiica și soția cu acid, condamnat. Trebuie să plătească peste 2 milioane de lei prejudicii

  • de

Bărbatul care și-a stropit soția și copilul cu acid în februarie 2024 a fost condamnat. Individul va petrece 11 ani și 3 luni în pușcărie.

Victimele, mamă și fiică, ar urma să primească de la el câte 500.000 de lei fiecare pentru prejudiciul moral cauzat. De asemenea, instanța a dispus ca făptașul să achite și 1,1 milioane de lei drept prejudiciu biologic, dar și cheltuielile de judecată în valoare de aproape 26.000 de lei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Cazul a avut loc la s fârșitul lunii februarie 2024, când femeia revenise în Moldova, după ce a muncit câteva luni în străinătate. Victima de 37 de ani a reușit să iasă din locuința unde a fost stropită cu substanța toxică, iar martorii au solicitat ambulanța.

Minora de doar 7 ani, care se afla în locuință în timp ce mama ei era atacată, a suportat mai multe arsuri pe față. După atac, bărbatul a fost inițiat plasat într-o instituție medicală specializată, până la efectuarea expertizei care a demonstrat că era conștient de faptele sale.

Articolul Bărbatul are și-a stropit fiica și soția cu acid, condamnat. Trebuie să plătească peste 2 milioane de lei prejudicii apare prima dată în Realitatea.md.