Sari la conținut

FOTO Controversata pugilistă de la Jocurile Olimpice Imane Khelif, la Săptămâna Modei de la Milano

  • de

Imane Khelif, sportiva medaliată cu aur la box Olimpiada din această vară, a fost invitata de onoare la prezentarea colecției creatoarei Bottega Veneta, la Săptămâna Modei de la Milano.

Pugilista, îmbrăcată cu o cămaşă galbenă şi pantaloni negri de piele, algerianca a apărut zâmbitoare în faţa zecilor de fani, care i-au cerut autografe, i-au ovaţionat numele şi i-au strigat: „Sei bellissima!” (Eşti cea mai frumoasă!). Campioana olimpică la box a urmărit din primul rând defilarea de modă a brandului Bottega Veneta, care şi-a prezentat colecția primăvară-vară 2025.

Imane Khelif a fost protagonista unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri de la Jocurile Olimpice, după ce a fost lăsată să participe în competiția feminină deși avea un nivel peste limită de cromozomi masculini și de testosteron. Așa cum era de așteptat, ea a câștigat proba, implicit medalia olimpică de aur. Controversa a luat amploare în meciul cu italianca Angela Carini, care a cedat la câteva secunde după începutul meciului din cauza unui pumn prea puternic.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Controversata pugilistă de la Jocurile Olimpice Imane Khelif, la Săptămâna Modei de la Milano apare prima dată în Realitatea.md.