Sari la conținut

VIDEO Anastasia Nichita și Denis Vieru au primit distincții din partea ASEM, pentru rezultatele obținute la JO

  • de

Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) împlinește astăzi, 25 septembrie, 33 ani de la fondare. Cu acest prilej, instituția a organizat un eveniment festiv la care a participat rectorul Alexandru Stratan, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv (CNOS) Nicolae Juravschi, cadre didactice, antrenori, studenți, dar și absolvenți ai ASEM.

În cadrul evenimentului, sportivii Anstasia Nichita și Denis Vieru, studenți ai Academiei de Studii Economice, au fost decorați cu distincții și diplome de performanță pentru rezultatele remarcabile obținute la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Atât Anastasia, cât și Denis sunt studenți ai Facultății Business și Administrarea Afacerii din cadrul ASEM.

„Este o onoare pentru mine să primesc această diplomă și distincție din partea academiei. Totodată, vreau să mulțumesc corpului didactic și tuturor celor care mă susțin, pentru că am simțit susținerea nu o singură dată, și mă bucur că am putut să bucur persoanele care sunt în această instituție, dar și în întreaga țară”, a declarat luptătoarea Anastasia Nichita.

Diplome au primit și alți sportivi, care în prezent își fac studiile în cadrul acestei instituții.

Anastasia Nichita este născută în satul Tătărești, raionul Strășeni. Sportiva a obținut, anul acesta, medalia de argint pentru luptele în stil liber la Jocurile Olimpice de la Paris.

Judocanul Denis Vieru a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul VIDEO Anastasia Nichita și Denis Vieru au primit distincții din partea ASEM, pentru rezultatele obținute la JO apare prima dată în Realitatea.md.