Sari la conținut

FOTO Jaf armat la o bancă din Iași. Un bărbat mascat a amenințat cu pistolul și a fugit

  • de

Jaf armat la o bancă din Iași, România. Un bărbat cu capul acoperit a intrat, în seara zile de joi, 26 septembrie 2024, într-o bancă, ameninţând angajaţii cu un obiect care părea a fi un pistol şi cerându-le bani, relatează digi24.ro. Suspectul nu a reuşit să fure bancnotele și  a fugit, fiind căutat de poliţişti. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.

„Poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 de către sediul central al unei unităţi bancare, despre faptul că, la ora 17,20, într-o sucursală din municipiul Iaşi, ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a ameninţat angajaţii care se aflau în sediu şi le-a cerut bani.”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Poliția a constituit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Iaşi, care efectuează cercetări, pentru a identifica persoana şi pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului. Totodată, au fost luate amprente din sediul băncii și preluate imagini de pe camerele de supraveghere existente în interiorul sucursalei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Jaf armat la o bancă din Iași. Un bărbat mascat a amenințat cu pistolul și a fugit apare prima dată în Realitatea.md.