Sari la conținut

Moscova reacționează la blocarea site-urilor rusești în Moldova: „Au alegeri. Deconectează Rusia…”

  • de

Moscova a reacționat la solicitarea Serviciului de Informații și Securitate a Moldovei de a bloca șapte site-uri rusești. Președintele Comisiei pentru Relații cu CSI din Duma de Stat, Leonid Kalashnikov, consideră că decizia este luată în ajunul alegerilor.

„Chișinăul încearcă să „deconecteze” Rusia înainte de alegerile prezidențiale din Moldova. Își rezolvă problemele. Când au avut nevoie mai devreme, au folosit cu calm canalele noastre de televiziune”, a spus declarat Kalashnikov pentru Ria.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că SIS a transmis furnizorilor de servicii de comunicații electronice din Moldova să blocheze accesul la șapte site-uri din Rusia. Potrivit autorității, conținutul publicat de ele atentează la securitatea națională a țării noastre.

Urmează să fie restricționat accesul din Republica Moldova, în termen de până la 48 de ore, pe platformele nuacum.eu, ng.ru, ria.ru, gazetacrimea.ru, crimea.gov.ru, crimea.ria.ru și crimea24tv.ru.

Articolul Moscova reacționează la blocarea site-urilor rusești în Moldova: „Au alegeri. Deconectează Rusia…” apare prima dată în Realitatea.md.