Sari la conținut

Se va preocupa de campania electorală! Șeful cabinetului președintei, Adrian Băluțel, a degrevat din funcție

  • de

Șeful cabinetului președintei, Adrian Băluțel, a degrevat din funcție. Oficialul urmează să se preocupe de campania electorală a Maiei Sandu.

Responsabilii pentru domeniul comunicării de la Președinție mai precizează că Maia Sandu, în zilele de lucru, când are mai multe întâlniri cu alegătorii, își va lua concediu. La fel vor proceda și alți angajați publici din cadrul administrației prezidențiale, implicați în promovarea candidatei la alegeri.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Precizăm că, Maia Sandu a precizat anterior că funcționarii care o vor susține în campanie vor degreva din funcție. De asemenea, potrivit ei, mașina de serviciu nu va fi folosită în perioada evenimentelor care țin de promovarea sa electorală.

Pe de altă parte, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Vasile Grădinaru, puncta pe 25 septembrie 2024, în cadrul  emisiunii Rezoomat de la RLIVE TV, că miniștrii nu vor renunța la funcțiile lor pentru perioada campaniei, deoarece desfășoară acțiunile electorale în afara orelor de muncă.

Scandal între Grădinaru şi Plîngău la Rezoomat: Miniștrii nu fac campanie în ore de muncă sau „împart gazete” la 14:00?

Articolul Se va preocupa de campania electorală! Șeful cabinetului președintei, Adrian Băluțel, a degrevat din funcție apare prima dată în Realitatea.md.