Sari la conținut

VIDEO Incendiu în municipiul Bălți. Un apartament a fost cuprins de flăcări

  • de

UPDATE: O cameră a fost distrusă în totalitate de incendiul de astazi din orașul Bălți. La fața locului au intervenit 4 echipe de salvatori și pompieri.

„În timpul operațiunii de stingere, în vederea evitării intoxicației cu monoxid de carbon, angajații IGSU au reacționat prompt pentru a evacua locatarii de la etajele superioare, dar și au asigurat ventilarea scării blocului de locuit. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 11:29 și lichidarea completă la ora 11:37.

În urma incendiului au ars mai multe bunuri materiale, dar și în totalitate camera apartamentului afectat de foc. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști”, transmite Inspectoratul.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit astăzi, 26 septembrie, într-un apartament din orașul Bălți. Potrivit reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), la fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

„La ora 11:00, în municipiul Bălți, pe strada Alexandru cel Bun 32, arde apartament cu flacăra deschisă la nivelul șase. Trei echipaje sunt la fața locului”, a declarat pentru Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt al IGSU, Liliana Pușcașu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=” https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/video_2024-09-26_12-10-26.mp4″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Incendiu în municipiul Bălți. Un apartament a fost cuprins de flăcări apare prima dată în Realitatea.md.