Sari la conținut

VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac: “HERB – Natura în fiecare produs”

  • de

Noul episod al emisiunii #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac este despre alegerea corectă a produselor de îngrijire personală. Prezentatoarea a vizitat magazinul HERB, un nume de referință pe piața produselor de îngrijire din Republica Moldova. În cei șase ani de activitate, HERB a reușit să aducă peste două mii de produse atent selecționate de la peste o sută de branduri americane, coreene și europene.

Olga Frunze, fondatoarea HERB.MD, a subliniat că filosofia brandului se bazează pe încrederea în sine, care poate fi obținută printr-o piele sănătoasă și îngrijită.

HERB se mândrește cu o selecție riguroasă a produselor, punând accent pe calitate și eficiență. Povestea magazinului a început dintr-o nevoie personală, când Olga era însărcinată și căuta produse sigure și eficiente pentru îngrijirea pielii.

“Dacă ai acneie sau pete pigmentate, tu nu vei rezolva problema doar cu un singur produs și doar cu produsele din exterior,” a explicat Olga, subliniind importanța unei abordări holistice în îngrijirea pielii.

Un alt aspect care diferențiază HERB de alte magazine este consultanța profesională oferită clienților.

“În magazinile noastre activează consultanți care au studii cosmetologice, noi suntem siguri atunci când propunem produsele și alegem rutina ca să fie corectă,” a menționat Olga Frunze.

Fie că ai nevoie de hidratare intensă, protecție solară sau soluții pentru pielea sensibilă, HERB are produsele potrivite pentru tine. Alegând produsele de la HERB, te asiguri că investești în calitate și eficiență, având grijă de tine în cel mai bun mod posibil.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO #LIFESTYLE cu Xenia Bugneac: “HERB – Natura în fiecare produs” apare prima dată în Realitatea.md.