Sari la conținut

VIDEO Unul dintre cele mai mari stadioane din lume, pus la pământ în câteva secunde. „Bijuteria” care va fi construită

  • de

Stadionul Shah Alam din Malaezia, care avea o capacitate de 80.000 de locuri, a fost demolat în câteva secunde. Arena a fost folosită timp de zeci de ani pentru meciurile echipei naționale.

În locul stadionului demolat va fi construită o arenă care va avea o capacitate de 45.000 de locuri. Va fi un stadion ultramodern, conform standardelor cerute de FIFA.

În plus, va fi construită o bază sportivă și mai multe centre comerciale. Construcțiile ar urma să fie finalizate în anul 2026.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ssstwitter.com_1727197650506.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Videoclipul cu demolarea stadionului a atras mii de reacții pe rețelele de socializare. Localnicii și-au exprimat tristețea în legătură cu acest eveniment:

„Inima mea e tristă. Am atât de multe amintiri cu această arenă. Sperăm ca noul stadion să fie puternic și impresionant”, a scris un utilizator.

„Un stadion plin de amintiri, dar trebuia să fie înlocuit. S-ar fi putut prăbuși în orice moment. Îmi amintesc entuziasmul de la ceremonia de deschidere. Energia a fost ireală”, a scris alt utilizator, potrivit gsp.ro.

Articolul VIDEO Unul dintre cele mai mari stadioane din lume, pus la pământ în câteva secunde. „Bijuteria” care va fi construită apare prima dată în Realitatea.md.