Sari la conținut

Zilele Filmului Românesc, interzise la Soroca? Administrația raionului îndeamnă organizatorii să revină peste două luni

  • de

„Zilele Filmului Românesc” nu se vor desfășura în acest an la Soroca. Administrația raionului a refuzat să pună la dispoziția organizatorilor sala Palatului de Cultură, după „evaluarea agendei culturale”.

Totodată, Consiliul Raional Soroca nu a propus o locație de alternativă, potrivit publicației locale „Observatorul de Nord”. Organizatorilor Zilelor Filmului Românesc li s-a sugerat să revină peste două luni.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Iurie Tănase, vicepreședintele raionului Soroca, responsabil de cultură, a comunicat jurnaliștilor de la Observatorul de Nord că nu va comenta decizia președintelui raionului.

Ediția din 2024 a Zilelor Filmului Românesc se desfășoară la Chișinău, Hînceşti, Nisporeni, Călăraşi, Orhei, Bălţi şi Cahul. Proiecțiile au început în Capitală, pe 21 septembrie, și vor dura până pe 8 octombrie, ultimele fiind planificate la sudul țării.

Zilele Filmului Românesc la Chişinău 2023: Programul difuzărilor

Articolul Zilele Filmului Românesc, interzise la Soroca? Administrația raionului îndeamnă organizatorii să revină peste două luni apare prima dată în Realitatea.md.