Sari la conținut

Alexandru Nichita, candidat la membru în Colegiul pentru selecția și evaluarea procurorilor, nu a promovat evaluarea

  • de

Comisia de evaluare a procurorilor a anunțat vineri, 27 septembrie curent, despre adoptarea unei noi decizii în privința unuia dintre candidații evaluați în temeiul Legii Nr. 26/2022. Candidatul la funcția de membru al Colegiului pentru selecția și evaluarea procurorilor, Alexandru Nichita, nu a promovat evaluarea.

Sursa captură: procuror.magistrat.md

Comisia de evaluare a procurorilor a finalizat evaluarea procurorului Alexandru Nichita, candidat la funcția de membru al Colegiului pentru selecția și evaluarea procurorilor din subordinea Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). Comisia a decis în unanimitate că Alexandru Nichita nu întrunește criteriile de integritate etică și financiară prevăzute de Legea nr. 26/2022, prin urmare, nu promovează evaluarea.

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=oqXAMcGjjIM&ab_channel=ComisiadeEvaluareaProcurorilor” muted=”false”]

Decizia a fost transmisă candidatului și CSP-ului. În cazul în care candidatul nu se opune publicării, Comisia va publica decizia pe pagina sa web.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Alexandru Nichita, candidat la membru în Colegiul pentru selecția și evaluarea procurorilor, nu a promovat evaluarea apare prima dată în Realitatea.md.