Sari la conținut

AUDIO Șor își mobilizează activiștii în Italia? Ar putea fi organizate proteste contra Maiei Sandu

  • de

Activiștii lui Șor pregătesc proteste contra Maiei Sandu în Italia. Manifestațiile ar urma să aibă loc în timpul deplasării în această țară a președintei Moldovei.

Conform unei înregistrări publicate de către jurnaliștii deschide.md, exponenții politicianului fugar planificau să se adune chiar la unul dintre aeroporturile din Milano, într-un grup format din 20-30 de persoane. Aceștia, însă, nu au luat în considerare că trebuie să anunțe Poliția locală despre eventuala manifestație cu aproximativ 3 zile înainte.

„Am să fac un video în care am să explic la lume care sunt problemele. Nu s-au grămădit așa de mulți. Era să fim 20-30 de oameni, dar amuș scriu pe grup. Mai bine nu de riscat… Vezi că eu nu știam. (…)

Eu dacă știam, aducem și cerem un permis, dar asta trebuie și 3 zile înainte. (…) Dacă mă duc eu singur și strig și-mi f*t mie o amendă, sunt problemele mele, dar dacă eu am organizat asta și vin toți acum și fiecare se alege cu amendă sau, cine știe, putem să dăm și peste oamenii care, știi, să-ți mai f*tă un proces penal la c*rul tău. Nu vreau să iau riscul ăsta asupra mea la toate persoanele”, se arată în discuția publicată, despre care se spune că ar fi între simpatizanții lui Șor.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/0vlgd7JP0M8″ muted=”false”]

Maia Sandu se va afla în Italia în perioada 27-29 septembrie 2024. Șefa statului are planificate inclusiv discuții cu moldovenii din diaspora, potrivit unui anunț făcut de echipa președintei.

Articolul AUDIO Șor își mobilizează activiștii în Italia? Ar putea fi organizate proteste contra Maiei Sandu apare prima dată în Realitatea.md.