Sari la conținut

Cazul fetiței care a născut la 11 ani: Tatăl său vitreg, care a violat-o, condamnat la detenție pe viață

  • de

Bărbatul din centrul țării, care sistematic și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă în vârstă de 11 ani, lăsând-o însărcinată, a fost condamnat la detențiune pe viață, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Reprezentanții Procuraturii Generale (PG) precizează că anume această pedeapsă a fost solicitată de procurori în timpul dezbaterilor judiciare.

Totodată, instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul părții vătămate a prejudiciului moral în sumă de 500 000 lei. Inculpatul și-a recunoscut parțial vinovăția în comiterea faptei imputate.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, Poliția a fost alertată pe 13 decembrie de către angajații unui centru de sănătate, despre minora gravidă în luna a opta. Aceștia au deschis dosar penal pentru viol săvârșit asupra unei persoane care nu are 14 ani, iar copila a fost audiată în condiții speciale.

Pe 29 ianuarie copila de 11 ani a devenit mamă. După mai multe discuții, minora a recunoscut cine a lăsat-o însărcinată, iar tatăl ei vitreg a fost reținut. Anchetatorii afirmă că îl bănuiau de la bun început, dar respectau anumite proceduri, iar faptul că arestul a coincis cu nașterea ar fi doar o coincidență, potrivit lor. Pe 10 iunie 2024, bărbatul a fost trimis pe banca acuzaților.

Articolul Cazul fetiței care a născut la 11 ani: Tatăl său vitreg, care a violat-o, condamnat la detenție pe viață apare prima dată în Realitatea.md.