Sari la conținut

Igor Munteanu vrea să oblige CEC să îl înregistreze la prezidenţiale. Cheamă reprezentanţii Comisiei în instanţă

  • de

Liderul Coaliției Unitate pentru Bunăstare (CUB) cheamă membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) în instanță. Politicianul vrea să oblige autoritatea, prin decizie de judecată, să îl înregistreze în calitate de candidat la prezidențiale.

„Voi apela la rigoarea dreptului îngrădit și voi merge până la CtEdo pentru a demonstra ca albul rămâne alb, indiferent de zecile de nuanțe cu care va îmbrobodiți ilegalitatea comisă”, afirmă Munteanu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Amintim că, marți, 24 septembrie, CEC a încheiat procesul de înregistrare a candidaților la prezidențiale. Așadar, în cursa electorală au intrat 11 concurenți, care urmează să lupte pentru funcția de șef al statului.

VIDEO Igor Munteanu se va adresa la CEDO, după ce a fost exclus din cursa electorală: Denunțăm categoric invalidarea

Membrii Comisiei Electorale Centrale au refuzat înregistrarea lui Igor Munteanu în calitate de concurent electoral. S-au invocat ilegalități comise în procesul de colectare a semnăturilor, iar mai multe iscălituri au fost declarate nevalide.

 

Articolul Igor Munteanu vrea să oblige CEC să îl înregistreze la prezidenţiale. Cheamă reprezentanţii Comisiei în instanţă apare prima dată în Realitatea.md.