Sari la conținut

O femeie nu ar fi primit permisul pentru că a susținut examenul auto cu o Tesla

  • de

O tânără care a susținut examenul auto la proba practică într-o Tesla Model Y nu și-a primit permisul, fiind acuzată că a folosit sistemul Full-Self Driving – „pilotul automat” proprietar al Tesla, scrie Autoblog.md. Cazul curios s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii și a fost descris de un utilizator al platformei Reddit, care s-a prezentat drept tatăl fetei. Potrivit acestuia, mașina electrică a familiei pur și simplu nu are un astfel de sistem în echipare.

Bărbatul a povestit că, la început, testul a fost declarat susținut, dar a doua zi, când fata a venit să își ridice permisul, i s-a spus că rezultatele au fost anulate. Când i s-a explicat că sistemul FSD pur și simplu nu era prezent pe mașină, examinatorul a folosit un nou argument: în opinia sa, pedala de frână nu era apăsată suficient de eficient.

Argumentul final a fost că permisul nu putea fi eliberat, deoarece examinatorii nu erau siguri că viitorul șofer ar fi capabil să conducă alte mașini decât Tesla!

Cu toate acestea, conform informațiilor disponibile, neînțelegerea a fost rezolvată într-un final, deși ar putea provoca ulterior modificări ale reglementărilor locale privind examinarea.

Situația a fost catalogată drept ridicolă de către mulți internauți. Dar unii de asemenea s-au confruntat cu dificultăți, fiind acuzați de examinatori că foloseau camerele mașinii sau frânarea regenerativă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul O femeie nu ar fi primit permisul pentru că a susținut examenul auto cu o Tesla apare prima dată în Realitatea.md.