Sari la conținut

O persoană beată și fără permis de conducere a provocat un accident la Tohatin. Cât va sta după gratii

  • de

O persoană a fost condamnată la 10 luni de închisoare, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, după ce a urcat la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere. 

La 29 iunie 2023, inculpatul, fără a deține permis de conducere, a urcat la volanul unui autoturism de model „Suzuki”. În jurul orei 18:30, în timp ce conducea haotic prin comuna Tohatin din municipiul Chișinău, a pierdut controlul asupra mașinii, lovind o bordură, după care un autoturism parcat.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost ușor avariate. Ulterior, la fața locului au fost sesizați oamenii legii.

„Suspectat de șofare sub influența alcoolului, inculpatul a fost condus la Dispensarul Republican de Narcologie, unde a refuzat să fie supus testării alcoolscopice și recoltării probelor biologice pentru determinarea stării de ebrietate. Inculpatul a pledat nevinovat. Acesta a fost luat sub strajă din sala de judecată”, se arată în comunicatul emis de Procuratura Generală (PG).

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul O persoană beată și fără permis de conducere a provocat un accident la Tohatin. Cât va sta după gratii apare prima dată în Realitatea.md.