Sari la conținut

VIDEO Actriță din Moldova: „Vocea ta merită a fi auzită. Mergi la vot!”

  • de

În mai puțin de o lună, în Republica Moldova vor avea loc două scrutine importante pentru țara noastră. Unul, în care moldovenii își vor alege viitorul președinte al țării pentru un mandat de patru ani, iar celălalt – referendumul privind integrarea Moldovei în Uniunea Europeană.

„Hai la vot!”, este îndemnul actriței Teatrului Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” din Chișinău, Ana Goreacica. Tânăra de 29 de ani, care activează de peste șapte ani la teatru, spune că „votul nostru este puterea noastră”.

„Viitorul țării noastre depinde de fiecare dintre noi. Și indiferent de poziția ta, vino și participă atât la alegerile prezidențiale, cât și la referendumul pentru aderarea la Uniunea Europeană. Mergi la vot și fă-ți propria alegere, pentru că vocea ta merită a fi auzită”, declară actrița.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/SlsnaWYQ08U” muted=”false”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Articolul VIDEO Actriță din Moldova: „Vocea ta merită a fi auzită. Mergi la vot!” apare prima dată în Realitatea.md.