Sari la conținut

FOTO Doi cetățeni străini, depistați cu substanțe interzise. Ce a declarat unul dintre ei vameșilor

  • de

Doi cetățeni străini sunt documentați de polițiștii de frontieră și funcționarii vamali, după ce au fost depistați cu substanțe interzise. Cazurile au fost înregistrate luni, 30 septembrie, în Punctele de Trecere a Frontierei Otaci și Costești. 

Într-un autovehicul înmatriculat în Ucraina care avea la bord mai mulți pasageri, echipa comună a descoperit 64 de comprimate care fac parte din categoria substanțelor interzise, nedeclarate organului vamal. Pastilele s-au dovedit a fi ale unuia dintre pasageri, un israelian în vârstă de 54 de ani, care a declarat că substanțele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu.

„La câteva ore diferență, în Punctul de trecere a frontierei Costești, pe sensul de intrare în Republica Moldova, în urma controlului suplimentar a bagajelor altor doi pasageri dintr-un autoturism, în geanta personală a unui cetățean israelian, în vârstă de 53 de ani, au fost depistate și ridicate 10 pastile cu efect psihotrope”, se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

Ulterior, pastilele cu substanță interzisă au fost ridicate și sunt pasibile confiscării speciale, iar investigațiile sunt continuate de Serviciul Vamal.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Doi cetățeni străini, depistați cu substanțe interzise. Ce a declarat unul dintre ei vameșilor apare prima dată în Realitatea.md.