Sari la conținut

VIDEO Au ajuns cu mașina într-un pilon de electricitate; Un șofer și doi pasageri, transportați la spital

  • de

Accident grav în capitală. Un șofer și alți doi pasageri au fost transportați la spital, după ce au ajuns cu mașina într-un pilon de electricitate. Totul s-a produs în seara zilei de 30 septembrie, ora 22:38.

Ajunși la fața locului, polițiștii preliminar au stabilit că la volanul automobilului BNM se afla un tânăr de 29 de ani. Purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru realitatea.md că accidentul rutier s-a produs pe strada Grenoble.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„La fața locului polițiștii secției documentare accidente rutiere au stabilit că șoferul în timpul deplasării nu a ținut cont de situația rutieră. Ca rezultat a pierdut controlul asupra mijlocului de transport și s-a tamponat într-un pilon electric. În rezultatul accidentului rutier șoferul și 2 pasageri au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Pe caz inițiată o anchetă circumstanțele se stabilesc”, a declarat Natalia Stati.

Articolul VIDEO Au ajuns cu mașina într-un pilon de electricitate; Un șofer și doi pasageri, transportați la spital apare prima dată în Realitatea.md.