Sari la conținut

VIDEO Haos pe aeroportul Bergamo din Italia, după ce o anvelopă a unui avion Ryanair a explodat la aterizare

  • de

Aeroportul Milano Bergamo, cunoscut și sub denumirea de Orio al Serio și care servește orașul italian Bergamo, se confruntă cu haos din cauza unui incident ce a implicat un avion Ryanair venind de la Barcelona.  Toate zborurile programate astăzi să plece sau să aterizeze pe acest aeroport sunt în prezent întârziate, deviate sau anulate, transmite digi24.ro. 

Avionul a avut o explozie a unei anvelope în timpul manevrelor de aterizare, marți dimineața, rămânând blocat pe pistă. Incidentul a avut loc la câteva secunde după ce aeronava a atins solul.

„SACBO [compania care administrează aeroportul] informează că, din cauza unei aeronave blocate pe pistă din cauza unor probleme tehnice, operațiunile sunt suspendate.

Zborurile de plecare sunt întârziate, iar zborurile care sosesc pot fi deviate sau anulate până la redeschidere”, se arată în comunicat, potrivit sursei citate.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ssstwitter.com_1727786310450.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pe site-ul aeroportului se indică că toate zborurile până la miezul nopții (marți, 1 octombrie) sunt întâmpinate cu întârzieri, anulări sau devieri.

Dacă aveți un zbor programat către sau dinspre aeroportul din Bergamo, este recomandat să verificați starea zborului înainte de a pleca spre aeroport.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Haos pe aeroportul Bergamo din Italia, după ce o anvelopă a unui avion Ryanair a explodat la aterizare apare prima dată în Realitatea.md.