Sari la conținut

ABS Recycling și Philip Morris Moldova lansează programul de colectare a rezervelor de tutun

  • de

Problema deșeurilor reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mediu, iar achiziționarea și consumul produselor de uz zilnic, inevitabil, contribuie la agravarea problemei. Din acest motiv, implicarea companiilor, a societății civile și consumatorilor este cheia succesului pentru un viitor fără deșeuri.

Din 2006, „ABS” s-a angajat să devină un agent al schimbărilor și un partener de încredere pentru companiile care își doresc că contribuie la un mediu mai curat. În context, „ABS” anunță începutul unui parteneriat cu Philip Morris Moldova, companie care integrează principiile de sustenabilitate în fiecare aspect al activității sale.

După lansarea programului de colectare a dispozitivelor de încălzire a tutunului, Philip Morris Moldova îndeamnă consumatorii să colecteze și rezervele de tutun folosite. Astfel, în punctele de vânzare ale companiei, utilizatorii pot primi o pungă specială pentru colectarea rezervelor de tutun și pot afla mai multe detalii despre program.

Odată ce punga se umple, consumatorii o pot returna în magazinele specializate Philip Morris Moldova, iar compania „ABS” va avea grijă ca acestea să nu devină sursă de poluare pentru mediu.

Rezervele de tutun destinate dispozitivelor de încălzire care vor fi returnate nu vor ajunge deșeuri pe străzi, iar astfel ne vom asigura că nu vor avea un impact negativ asupra mediului.

Orice schimbare pentru un viitor mai bun este posibilă doar prin eforturi comune. Vă îndemnăm să fiți parte din această schimbare!

Articolul ABS Recycling și Philip Morris Moldova lansează programul de colectare a rezervelor de tutun apare prima dată în Realitatea.md.