Sari la conținut

Lucrări de reabilitare în Capitală. Pe câteva străzi va fi suspendată circulația rutieră

  • de

În atenția locuitorilor Capitalei! Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi 2 octombrie, în intervalul 09:00-19:00 și joi, 3 octombrie, în intervalul 09:00-19:00, va fi suspendată circulația rutieră pe strada Mircești, tronsonul cuprins între strada Ipotești și șoseaua Balcani, în vederea executării lucrărilor de asfaltare a părții carosabile pe strada menționată.

În perioada enunțată, circulația rutieră, inclusiv transportul public de pasageri, va fi organizată pe străzile adiacente, după cum urmează:

Ruta municipală de autobuz nr. 16 va fi redirecționată după cum urmează: tur – de pe str. Petricani pe str. Mircești – Stația Terminus, retur – Stația Terminus pe str. Mircești – str. Petricani.

În context, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Lucrări de reabilitare în Capitală. Pe câteva străzi va fi suspendată circulația rutieră apare prima dată în Realitatea.md.