Sari la conținut

Recean îi numește degenerați pe cei care au publicat video cu Alaiba: Vom urmări procesele penale și civile inițiate

  • de

Premierul Dorin Recean i-a luat apărarea lui Dumitru Alaiba, după un video controversat, apărut în spațiul public cu ministrul Economiei. În secvență acesta apărea dezbrăcat, în compania unor femei, cel mai probabil într-o saună.

Șeful Guvernului a punctat că înregistrarea a apărut în perioada campaniei electorale și i-a numit „degenerați” pe cei care au distribuit-o. În același timp, Recean a reiterat că ar fi vorba despre un fals.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Suntem în campanie electorală și vedem că avem mai mulți degenerați. Da, degenerați care produc minciuni, produc falsuri. Dar mă gândesc că întotdeauna există limita decenței. Și în campania electorală subiectul este despre cum construim Moldova. Dacă nu aveți un plan despre cum construim Moldova, nu umpleți spațiul informațional cu minciuni, cu video fals.

Asta nu o să vă ajute. Moldovenii sunt un popor inteligent, un popor deștept, un popor înțelept. Nu așa cum vă așteptați voi sau cum îi vreți, să îi călăriți în continuare. Noi cum mare interes vor urmări procesele civile și penale, inițiate de vicepremierul Alaiba”, a precizat Recean.

 

Amintim că, secvența video a fost distribuită întâi pe un canal de YouTube anonim, apoi pe canale de Telegram. Ministrul Dumitru Alaiba a susținut marți după-amiază că este vorba despre un fals.

Articolul Recean îi numește degenerați pe cei care au publicat video cu Alaiba: Vom urmări procesele penale și civile inițiate apare prima dată în Realitatea.md.