Sari la conținut

VIDEO CineMADE în România: Filmul „Mo”, duminică seara, în exclusivitate la RLIVE TV

  • de

Thrillerul „Mo” de Radu Dragomir este următorul film din seria „CineMADE în România”, difuzat în exclusivitate de RLIVE TV. Pelicula va putea fi vizionată duminică, la ora 21:00.

O istorie despre prietenia din studenție, examene şi întorsături neaşteptate în relaţiile personale. Povestea începe când Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. După ce îl roagă să susţină proba repetat, bărbatul le invită la el acasă, unde va urma un teste „neașteptat”, iar gluma va ieși de sub control.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Din distribuție fac parte actori români renumiți, printre care Dana Craiu, Mădălina Rogoz, Răzvan Vasilescu și alții. Pelicula fost avut numeroase nominalizări la Gopo și a fost apreciată cu trofeul Uniunii Cineaștilor din România.

„Încerc să fac acest film de mai multă vreme, de prin 2015. A pornit de la o știre, de la un profesor de la Facultatea de Ştiinţe Economice, chiar din Cluj. Avea o cameră la cămin pe care o ținea pentru sine, cu șpagă la administrator, și își ducea toate studentele acolo cu pretextul de meditații pentru a mări nota sau a trece examenul. Au fost vreo 11 fete care au depus plîngere împotriva lui, iar ultima l-a filmat cu telefonul, acolo s-a spart buba. El apare în cadru plimbîndu-se și țipînd la ea, „Ce, nu știai pentru ce vii?“, exact replicile din film. De la asta am plecat.”, declara regizorul Radu Dragomir pentru dilemaveche.ro.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/mSbdMlZdtnc” muted=”false”]

Filmul românesc „Mo” este difuzat în cadrul proiectului „CineMADE în România”. Cu intenția de a reflecta evoluția și diversitatea culturală și socială a României moderne, pe o piață dominată de producții din Rusia și SUA, RLIVE TV aduce duminică de duminică publicului din Republica Moldova filme românești contemporane. Abordarea va asigura prezentarea unui conținut inovator și relevant, diferit de filmele clasice românești, deja cunoscute și difuzate în țara noastră, dar și promovarea identității noastre culturale.

CineMADE in România” își propune să îmbogățească experiența cinematografică ale telespectatorilor, promovând în același timp cultura și arta românească.

Articolul VIDEO CineMADE în România: Filmul „Mo”, duminică seara, în exclusivitate la RLIVE TV apare prima dată în Realitatea.md.