Sari la conținut

VIDEO Urma să le ascundă pe teritoriul Capitalei. Un tânăr, prins cu droguri asupra sa

  • de

Un bărbat de 32 de ani, care se ocupa cu vânzarea drogurilor pe canalele de Telegram, a fost reținut de ofițerii INI și procurori. 

„În urma măsurilor speciale de investigație desfășurate în municipiul Chișinău, oamenii legii l-au reținut pe suspect cu o cantitate de droguri asupra sa, care urma să o divizeze în doze mai mici și ulterior să le plaseze în ascunzișuri pe teritoriul capitalei. Fiind efectuate percheziții în automobilul, dar și la domiciliul acestuia, au fost depistate și ridicate 200 de comprimate ecstasy, un telefon mobil, rulouri de bandă adezivă de diferite culori și pachețele de tip zip-lock care urmau să fie utilizate pentru ambalarea drogurilor”, transmite Poliția.

Suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior, acesta a fost condamnat pentru contrabandă cu droguri. Ulterior, pe numele persoanei a fost eliberată mandat de arest pe un termen de 30 zile.

Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 10 ani. Investigațiile continuă în vederea identificării altor membri ai grupului infracțional.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_5469.MP4″ muted=”false”]

 

Articolul VIDEO Urma să le ascundă pe teritoriul Capitalei. Un tânăr, prins cu droguri asupra sa apare prima dată în Realitatea.md.