Sari la conținut

Moldova: Femeile care vor naște doi copii vor primi „statut de eroină”, promite Vasile Tarlev. VIDEO

  • de

Fostul premier Vasile Tarlev, care în acest an candidează pentru funcția de președinte al țării, promite că va reduce prețurile la gaze, electricitate și va restabili relațiile cu CSI. Totodată, pentru femeile din Moldova, Tarlev promite să ofere „statut de eroină” celor care vor aduce pe lume doi copii. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu oferit pentru NordNews.

„Am un program de susținere a familiilor tinere, pentru fiecare familie fondată/formată, de a avea susținere de la stat în așa mod pentru a avea apartament, locuri de muncă, și multe alte lucruri. În al treilea rând, se prevede ca mama, având al doilea copil, deja să aibă statut de mamă eroină (…) ceea ce prevede finanțare de la stat, fără procent, prevede subvenții și dotații la fiecare copil”, a precizat Vasile Tarlev.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/vasile-tarlev-mame-eroine.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că Vasile Tarlev este cel de-al patrulea candidat înregistrat oficial de Comisia Electorală Centrală pentru cursa prezidențială. Acesta este susținut în această campanie de Partidul „Viitorul Moldovei”, formațiune pe care o conduce.

Mai multe informații despre studiile, cariera și averea lui Tarlev, în articolul de mai jos.

Vasile Tarlev – Portret de candidat

Articolul Moldova: Femeile care vor naște doi copii vor primi „statut de eroină”, promite Vasile Tarlev. VIDEO apare prima dată în Realitatea.md.