Sari la conținut

FOTO Ministerul Muncii a primit șase automobile nou-nouțe. În ce raioane ale țării vor fi transmise

  • de

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a primit vineri, 4 octombrie, șase mașini noi. Bunurile, în valoare de 2,160 milioane de lei, vor fi transmise serviciilor sociale din raioanele Basarabeasca, Căușeni, Cimișlia, Fălești, Nisporeni și Soroca.

„În sistemul de asistență socială avem o mare varietate de servicii, care însă au fost implementate și gestionate neuniform pe teritoriul țării, din cauza lipsei infrastructurii necesare și a resurselor umane. Ministerul lucrează de la începutul anului pentru a aduce cele mai esențiale servicii în toate raioanele Republicii Moldova. Am reușit să instituim serviciul „Echipa Mobilă” în toată țara în luna septembrie și continuăm să investim pentru a consolida și alte servicii pe tot teritoriul țării,” a declarat ministrul Alexei Buzu.

Cu ajutorul vehiculelor, lucrătorii din domeniul asistenței sociale vor putea oferi serviciile sale mai multor cetățeni din teritoriu, în special în localitățile și comunitățile mai îndepărtate și greu accesibile, astfel crescând nivelul de calitate al vieții pentru cele mai vulnerabile pături.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! 

Articolul FOTO Ministerul Muncii a primit șase automobile nou-nouțe. În ce raioane ale țării vor fi transmise apare prima dată în Realitatea.md.