Sari la conținut

Moldindconbank a premiat trei câștigători ai provocării „Aventura Urbană”

  • de

Moldindconbank și Primăria Chișinău au premiat marii câștigători ai concursului „Aventura Urbană”, care au renunțat pentru o săptămână la transportul tradițional pentru a se deplasa prin capitală.

Dumitru Borș, Natalia Bodrug și Ludmila Cebanu au devenit lideri la cele trei categorii ale provocării: mersul pe jos, cu trotineta sau bicicleta și au fost răsplătiți de către Moldindconbank, primind câte un card bancar cu 5 000 de lei în cont.

Prezentă la evenimentul de premiere alături de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, managerul de proiect din partea Delegației Uniunii Europene, Jan Demidovitš-Mekeläinen, managerul proiectului „MOVE IT like Lublin”, Olga Lozan, directorul PR al Moldindconbank, Tatiana Marcu, a declarat că banca se implică activ în proiectele sociale, ce corespund strategiei ESG.

„Sustenabilitatea este atât un principiu care ne ghidează, dar și parte din ADN-ul nostru. Prin susținerea unor astfel de inițiative, vrem să arătăm o altă latură a activității noastre, deoarece Moldindconbank nu este doar o instituție care oferă soluții financiare și banking, ci și promovează stilul de viață sănătos, un mediu verde și armonios pentru întreaga comunitate. Mulțumim organizatorilor acestui proiect minunat, care a fost unul de succes. Felicitări participanților și câștigătorilor, care au demonstrat că totul e posibil și împreună putem face orașul nostru mai ecologic, optând pentru un transport verde”, a menționat Tatiana Marcu.

Provocarea „Aventura Urbană” a fost acceptată de peste 200 de persoane, care au promovat astfel un mod de viață sănătos și sustenabil.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Concursul a fost organizat în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, în perioada 16-22 septembrie, având drept scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos, reducerea dependenței de mașini și încurajarea utilizării mijloacelor de transport sustenabile.

Moldindconbank – mereu alături!

Articolul Moldindconbank a premiat trei câștigători ai provocării „Aventura Urbană” apare prima dată în Realitatea.md.