Sari la conținut

VIDEO Accident violent la Orhei. O persoană se află în stare gravă, iar rudele caută înregistrări cu impactul

  • de

Ecoul unui accident rutier violent, care s-a produs în dimineața zilei de duminică, în localitatea Brăviceni din raionul Orhei, continuă să se audă. În urma impactului, un tânăr a ajuns la spital în stare gravă, iar rudele caută înregistrări video cu impactul, pentru a demonstra că acesta nu se afla la volan în momentul celor întâmplate.

Apropiații băiatului spun că la volanul ATV-ului, care s-a tamponat într-un automobil parcat, se afla un alt bărbat, iar tânărul care în prezent se află în comă, se afla, de fapt, în calitate de pasager.

Rudele spun că tem că acest caz va fi mușamalizat pentru că „șoferul este dintr-o familie bogată și au șters din sat, de pe camerele unde este dovadă că el a stat la volan, toate înregistrările”.

„Duminică, între orele 02:00-03:00 a fost un accident cu cvadriciclu în Orhei, satul Brăviceni. Băiatul care a stat la volan și a provocat acidentul este la libertate și refuză în toate ce s-a întâmplat. Este dintr-o familie bogată și au șters din sat, de pe camerele unde este dovadă că el a stat la volan, dar băiatul care era pasager, din cauza vitezei mari și s-au ciocnit într-o mașină, a fost aruncat de pe cvadriciclu, și se află în gravă. Vă rog să postați, poate e mare Dumnezeu, să gasim dovezi cine a fost la volan, căci băiatul care a fost la volan spune la Politie că el nu-i vinovat și pe băiatul care stă în comă îi pune toată vina si amenzile”, se arată în mesajul apropiaților victimei, transmis redacției Realitatea.md.

Redacția Realitatea a solicitat mai multe informații pe caz de pe ofițerul IP Orhei, însă până la momentul publicării articolului, nu am primit un răspuns.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_2096.MP4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Accident violent la Orhei. O persoană se află în stare gravă, iar rudele caută înregistrări cu impactul apare prima dată în Realitatea.md.