Sari la conținut

VIDEO Dosarul contrabandei cu mașini de lux de 4.000.000 lei: Un alt membru al grupului criminal – reținut

  • de

Un bărbat de 44 de ani din Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore de procurorii PCCOCS. Acesta este membru unei scheme infracționale de contrabandă cu mașini de lux de 4.000.000 lei, aduse ilegal din Franța, Italia și Olanda. 

El a fost prins în urma percheziționării bunurilor sale din Capitală și din Orhei. În urma descinderilor, a fost ridicat un Mercedes Vito care ar fi fost adus în țara noastră prin contrabandă. De asemenea, au mai fost ridicați 14.500 de euro – obținute în urma faptelor de contrabandă.

„Suplimentar, urmează ca oamenii legii să cerceteze și alte probe ridicate de la acesta: acte pentru mijloace de transport, telefoane mobile, dispozitive de sustragere a vehiculelor și echipamente de bruiere a sistemelor GPS. La solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Judecătoria Chișinău-sediul Ciocana a dispus arestarea lui preventivă pentru 20 de zile”, transmite PCCOCS.

Investigațiile continuă, inclusiv în privința celorlalți trei bărbați care au intrat în vizorul oamenilor legii în luna iulie 2024. PCCOCS comunică că acțiunile fac parte dintr-o operațiune mai amplă de destructurare a unei rețele transfrontaliere specializate în contrabanda cu vehicule de lux, furate din Franța, Italia și Olanda.

[bzplayer mp4=”//cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/AQNFRB39Jkii27VgZgCo9X_4zLuDm7yvdVt53A5gDZF3LrBfNKZcmx6hzdOoePj0yVFxhxdzSpGHlOXS-HhSVlnk.mp4″ muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că pe 1 iulie curent, oamenii legii au curmat o schemă de contrabandă cu vehicule de lux, care erau aduse ilegal din Franța, Italia și Olanda. Trei bărbați originari din Hîncești, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, au fost reținuți.

Contrabandă de 4,2 milioane cu mașini de lux. Oamenii legii au găsit vehiculele la Chișinău și la Hîncești

 

Articolul VIDEO Dosarul contrabandei cu mașini de lux de 4.000.000 lei: Un alt membru al grupului criminal – reținut apare prima dată în Realitatea.md.