Sari la conținut

VIDEO Medic de la Spitalul Republican: „Sănătatea democrației depinde de noi”

  • de

La 20 octombrie curent, cetățenii moldoveni își vor alege președintele țării. Totodată, în aceeași zi va avea loc și referendumul republican constituțional. La vot va merge și Iurie Noroc, medic ORL în cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău. Doctorul a ținut să îndemne toți cetățenii să iasă la vot pe 20 octombrie.

„Alegerile prezidențiale și referendumul din 20 octombrie nu sunt doar despre politică, ci despre dreptul de a ne face auziți. Este momentul oportun de a decide direcția în care vrem să mergem. Votul nu este doar un drept, este o responsabilitate a fiecăruia dintre noi. Indiferent de convingerile voastre, vă îndemn și vă susțin să faceți parte din schimbare. Ieșiți cu toți la vot!”, afirmă medicul.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/4bLKTK7VtkQ” muted=”false”]

Articolul VIDEO Medic de la Spitalul Republican: „Sănătatea democrației depinde de noi” apare prima dată în Realitatea.md.