Sari la conținut

Viața s-a curmat, dar misiunea rămâne: Povestea lui Cristian Bumbu, fondatorul CrisMoto

  • de

Ar fi trebuit să împlinească 30 de ani, însă viața i-a fost curmată brusc, cu câteva săptămâni înainte, într-un tragic accident de motocicletă în România. Ce i se putea întâmpla unui om care conducea motocicleta în cel mai iscusit mod de foarte mulți ani și care nu era nicidecum un motociclist aprig și irațional, ci mai degrabă atent și calculat ? Un defect al vehiculului. Familia, prietenii și colegii din comunitatea moto și nu doar au fost puternic afectați de pierderea sa, vorbind despre el ca despre un om cu o inimă mare, dedicat complet pasiuniii sale și binelui în comunitate.

Cristian Bumbu, fondatorul CrisMoto, a fost un exemplu de om și de antreprenor vizionar care a transformat o pasiune într-o afacere de succes în industria motocicletelor din Republica Moldova.

Fascinat de mecanică și motociclete, Cristian a decis să se dedice dezvoltării unui service specializat, CrisMoto, în Chișinău. Afacerea a început modest, cu reparații și vânzări de piese pentru scutere, însă Cristian a muncit din greu pentru a se asigura că fiecare client primește servicii de calitate. În fiecare zi, el era implicat direct în activitatea service-ului, preocupat constant de perfecționarea proceselor și de extinderea gamei de servicii. De asemenea, a pus un mare accent pe educarea și responsabilizarea atât a comunității de motocicliști cât și a tinerelor generații cu privire la siguranța pe motocicletă.

Cristian nu a privit niciodată CrisMoto doar ca pe o afacere, ci ca pe o extensie a pasiunii sale pentru motociclete. A creat un loc unde motocicliștii se puteau aduna, împărtăși experiențe și primi sfaturi tehnice personalizate. În acest fel, a contribuit la dezvoltarea unei comunități vibrante în jurul CrisMoto.

Cu fiecare client nou Cristian purta discuții cu privire la riscurile pe care ți le asumi urcând pe motocicletă. Comunitatea îl aprecia nu doar pentru abilitățile sale tehnice, ci și pentru generozitatea și dedicarea față de fiecare client și prieten. Din fondurile proprii, tânărul a susținut zeci de evenimente sportive și ajutat zeci de persoane aflate în dificultate.

Astăzi, CrisMoto este mai mult decât un service, este un monument al muncii și dăruirii lui Cristian Bumbu, un loc care continuă să inspire și să susțină motocicliștii din Moldova. Povestea lui Cristian rămâne un exemplu puternic al modului în care bunătatea, pasiunea, dragostea față de oameni și motociclete combinată cu munca cu dedicație și determinarea, poate transforma un vis într-o afacere de succes și într-o moștenire care va inspira generații.

Cristian Bumbu s-a stins din viață în luna august, în urma unui grav accident produs pe drumul național DN24 A, în localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui. Potrivit presei române, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un automobil, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, a decedat. Era împreună cu alți doi motocicliști și făceau o excursie în zonă, abordând traseul Chișinău – Murgeni – Bârlad. Mergeau în șir fiecare, Cristi aflându-se în mijloc. El a fost condus pe ultimul drum cu un marș al motocicliștilor care l-au cunoscut în timpul vieții, în satul său de baștină, Puhoi, Republica Moldova.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Viața s-a curmat, dar misiunea rămâne: Povestea lui Cristian Bumbu, fondatorul CrisMoto apare prima dată în Realitatea.md.