Sari la conținut

Femeie din Glodeni, ucisă în bătaie de concubin. Bărbatul nu-și recunoaște vina

  • de

Un bărbat de 55 ani din Glodeni a fost plasat în arest preventiv pentru 30 zile și riscă până la 15 ani de închisoare pentru că și-a ucis în bătaie concubina. Procurorii spun că femeia de 60 ani a fost găsită fără suflare în domiciliu său, într-un sat din raionul Glodeni, în seara de 2 octombrie 2024.

Potrivit informației preventive, eliberate de către medicul legist, traumatismul cranio-cerebral, precum și celelalte leziuni corporale suportate de victimă au legătură directă cu decesul ei.

„Urmare a măsurilor întreprinse de către organul de urmărire penală, suspectul a fost reținut. La data de 5 octombrie 2024, judecătorii au admis demersul procurorilor de la Glodeni și au dispus plasarea în arest preventiv pe un termen de 30 de zile e persoanei reținute. Dacă vinovăția învinuitului va fi demonstrată, acesta riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani”, se arată în comunicatul Procuraturii Generale (PG).

Acuzatorii de stat spun că bărbatul nu își recunoaște vina în comiterea faptei imputate.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Femeie din Glodeni, ucisă în bătaie de concubin. Bărbatul nu-și recunoaște vina apare prima dată în Realitatea.md.