Sari la conținut

Microbuze ticsite cu lemne fără acte de proveniență, trase pe dreapta. Cine erau șoferii

  • de

Trei moldoveni au fost depistați în timp ce transportau masă lemnoasă fără documente justificative, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră. Cazurile au avut loc în ultimele ore, pe direcția localității de frontieră Tochile-Răducani, raionul Leova, iar în total, în cele trei microbuze se aflau 11 m³ de lemn.

„În primul caz vizează doi locuitori ai satului Lozova, raionul Strășeni, cu vârste de 30 și 31 de ani. Aceștia au fost șoferii a două microbuze încărcate cu 6 m³ de masă lemnoasă din ștejar. Tinerii nu au putut prezenta niciun document de proveniență pentru lemnul transportat.

Într-un alt incident, pe traseul dintre localitățile Tomai și Cupcui, o echipă mixtă formată din polițiști de frontieră, reprezentanți ai Serviciului Vânătoresc și Piscicol, precum și cei din Inspectoratul de Protecția Mediului, a oprit un microbuz condus de un locuitor din Hâncești. În vehiculul acestuia erau 5 m³ de lemn tare despicat, tot fără acte de proveniență”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Responsabilii spun că potrivit legislației în vigoare, microbuzele încărcate cu lemne au fost indisponibilizate și transmise Inspectoratului Ecologic Leova și Inspectoratului de Protecția Mediului. Cercetările continuă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Microbuze ticsite cu lemne fără acte de proveniență, trase pe dreapta. Cine erau șoferii apare prima dată în Realitatea.md.