Sari la conținut

Părinţii din Moldova, îndemnați de CNAS să ridice indemnizațiile copiilor de la oficiile poștale din țară

  • de

Părinții din Moldova, care deja dețin certificatul de naștere al copilului, sunt îndemnați, de reprezentanții Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS), să perfecteze carduri sociale pentru a beneficia într-un mod mai rapid de indemnizația pentru copil.

Totodată, beneficiarii au ales să primească prestațiile sociale prin intermediul oficiilor poștale ale Î.S. „Poșta Moldovei” și nu au ridicat prestațiile sociale din diverse motive, sunt îndemnați să se adreseze la oficiile poştale din orice localitate, indiferent de domiciliul beneficiarului de prestații sociale, pentru primirea sumelor neîncasate.

„CNAS îndeamnă tăticii și mămicile care au ridicat certificatul de naștere al copilului să perfecteze un card social la orice bancă comercială din țară pentru a beneficia într-un mod rapid de indemnizație unică la nașterea copilului; indemnizație lunară pentru îngrijirea copilului până la 2 ani; indemnizație lunară pentru creșterea copilului până la vârsta de 3 ani (conform opțiunilor); indemnizație lunară de suport pentru creșterea până la 3 ani a copiilor gemeni sau mai mulți copii născuți dintr-o singură sarcină”, se arată în mesajul CNAS.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Părinţii din Moldova, îndemnați de CNAS să ridice indemnizațiile copiilor de la oficiile poștale din țară apare prima dată în Realitatea.md.