Sari la conținut

Președinta Maia Sandu a discutat la telefon cu președinta Georgiei. Ce subiecte au abordat

  • de

Președinta Maia Sandu a avut astăzi, 7 octombrie, o convorbire telefonică cu președinta Georgiei, Salome Zourabichvili. Oficialele au discutat despre alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderarea la UE și alegerile parlamentare.

„În cadrul discuției, cele două șefe de stat au abordat pregătirile ambelor țări pentru exerciții democratice importante din luna octombrie: alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderarea la Uniunea Europeană în Moldova, precum și alegerile parlamentare din Georgia.

Președinta Maia Sandu a reiterat sprijinul ferm al Republicii Moldova pentru poporul georgian în lupta sa pentru democrație și aspirația de a deveni parte a marii familii europene”, se arată în comunicatul emis de Președinție.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că săptămâna trecută, șefa statului a vorbit la telefon și cu președintele Consiliului Miniștrilor al Italiei, Giorgia Meloni.

Moldova va primi 40 de milioane de euro din partea Italiei. În ce domenii vor ajunge banii

Articolul Președinta Maia Sandu a discutat la telefon cu președinta Georgiei. Ce subiecte au abordat apare prima dată în Realitatea.md.