Sari la conținut

VIDEO Maia Sandu: „Obiectivul 3 din Planul pentru Moldova înseamnă pace și bună înțelegere”

  • de

„Vom pregăti țara pentru aderarea la Uniunea Europeană până în 2030 și voi continua să mobilizez resurse financiare externe pentru dezvoltarea țării”, susține Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Într-un video publicat pe contul de Facebook, Sandu spune că obiectivul nr. 3 din „Planul pentru Moldova” înseamnă pace și bună înțelegere.

„Vom pregăti țara pentru aderarea la Uniunea Europeană până în 2030. Vom continua o politică externă deschisă și activă ca țara noastră să aibă cât mai mulți prieteni de nădejde, să fie în continuare auzită și respectată în toată lumea, și în Vest, și în Est. Voi continua să mobilizez resurse financiare externe pentru dezvoltarea țării. Vom crea un program de promovare a culturii și tradițiilor noastre naționale, prin care vor fi finanțate evenimente din țară și din diasporă.

Apropierea Moldovei de Uniunea Europeană este un succes al nostru, al tuturor. Aderarea la Uniunea Europeană depinde, la fel, de noi toți. Ajută-mă să înfăptuiesc planul pentru Moldova. Ieși la vot pe 20 octombrie!”, se arată în mesajul candidatei PAS.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/maia-sandu-obiectiv-nr.-3.MP4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Alegerile prezidențiale vor avea loc în aceeași zi cu referendumul republican constituțional, pe 20 octombrie curent. Maia Sandu este candidatul susținut în acest scrutin de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

VIDEO Maia Sandu: „Obiectivul 2 din Planul meu pentru Moldova înseamnă condiții de viață mai bune”

VIDEO Maia Sandu a elaborat un „Plan pentru Moldova”. Promisiunile făcute de candidata PAS

Articolul VIDEO Maia Sandu: „Obiectivul 3 din Planul pentru Moldova înseamnă pace și bună înțelegere” apare prima dată în Realitatea.md.