Sari la conținut

Trump va organiza un miting în Colorado, după ce a afirmat că bandele violente au preluat clădirile de apartamente

  • de

Donald Trump este aşteptat să ţină un miting de campanie vineri în Aurora, Colorado. Fostul preşedinte a menţionat în mod repetat Aurora în comentariile referitoare la imigraţie şi a afirmat fără dovezi că faimoasa bandă venezueleană Tren de Aragua a făcut ravagii în oraş şi a terorizat o mână de clădiri de apartamente.

În timpul dezbaterii prezidenţiale de luna trecută, Trump a menţionat oraşul: „Uitaţi-vă la Aurora, în Colorado. Ei preiau controlul asupra oraşelor. Preiau clădirile. Intră prin violenţă”, arătând oraşul ca un prevestitor a ceea ce ar putea aduce migraţia necontrolată în oraşele din America.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Poliţia din Aurora spune că influenţa bandelor este „izolată”, iar oraşul Aurora a replicat că adevărata problemă a fost reprezentată de condiţiile de locuit abuzive. Rezidenţii care locuiesc într-una dintre clădirile în cauză au declarat că nu erau conştienţi de preluarea controlului de către crima organizată.

Articolul Trump va organiza un miting în Colorado, după ce a afirmat că bandele violente au preluat clădirile de apartamente apare prima dată în Realitatea.md.