Sari la conținut

Ursula von der Leyen vine, joi, la Chișinău. Se va întâlni cu președinta Maia Sandu

  • de

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine joi la Chișinău. Șefa statului, Maia Sandu, va avea o întrevedere cu președinta. Despre vizita oficială anunță chiar Președinția într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleași surse, vizita subliniază relația tot mai apropiată între Chișinău și Bruxelles, după ce țara noastră a obținut statutul de stat candidat la UE în iunie 2022, și a început oficial negocierile de aderare în iunie, curent.

„Pentru briefing, jurnaliștii sunt așteptați la Reședința de Stat, strada Nicolae Iorga, 23, începând cu ora 10:30 și nu mai târziu de 10:50. Accesul se va face doar în baza acreditărilor. Președinta Maia Sandu va avea o întrevedere cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care vine în vizită de lucru în Republica Moldova”, se arată în nota informativă.

Ursula von der Leyen va face declarații de presă împreună cu președinta Maia Sandu. Acestea vor putea fi urmărite în direct pe RLIVE.md.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Ursula von der Leyen vine, joi, la Chișinău. Se va întâlni cu președinta Maia Sandu apare prima dată în Realitatea.md.