Sari la conținut

Vicecampioana Anastasia Nichita, operată peste hotare, dă de înțeles că „va sări” sistemul medical din Moldova

  • de

Luptătoarea Anastasia Nichita, care a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, aceasta fiind pentru prima dată în istoria luptelor feminine din Republica Moldova, când o sportivă din țara noastă a urcat pe podiumul de premiere la Olimpiada de Vară, a fost operată la Saarbrücken, Germania. Ea a avut ruptură de ligamente și a aflat despre asta abia după ce s-a luptat pentru podium.

Înainte de această intervenție, vicecampioana olimpică a avut o intervenție la genunchi, după care s-a recuperat în timp rapid în Grecia pentru a putea relua antrenamentele pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Abia după ce a participat la ele, logodnicul și antrenorul său, Valeriu Mircea, sportiv de performanță și el, a anunțat-o că mai urmează o intervenție, pentru că are ruptură de ligamente.

„Nu pot să cred ce medic incompetent m-a operat în țara noastră. Medicul de aici (Germania) mi-o dat o noutate deloc plăcută. Neapărat o să povestesc aici, nu vreau să mai sufere persoane de pe urmele acestui medic”, a scris Anastasia Nichita pe contul său de Instagram, după cea mai recentă intervenție.

Valeriu Mircea, campion mondial la arte marțiale, este cu ea și o susține. Tot el o va ajuta să revină acasă.

În urma intervenției, va începe un program de recuperare intensiv, menit să o readucă în formă optimă. Sportiva a declarat că este hotărâtă să revină mai puternică și mai pregătită pentru competiții.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Are iubirea țării, dar nu și cea a părinților… Dezvăluirile Anastasiei Nichita care te fac să răbufnești în lacrimi!

Articolul Vicecampioana Anastasia Nichita, operată peste hotare, dă de înțeles că „va sări” sistemul medical din Moldova apare prima dată în Realitatea.md.