Sari la conținut

VIDEO Comunitatea LGBT îndeamnă moldovenii să iasă la referendum. „Moldova e acasă pentru noi toți”

  • de

Comunitatea LGBT din Republica Moldova îndeamnă cetățenii moldoveni să participe la referendumul privind parcursul european al țării, care va avea loc pe 20 octombrie, într-o zi cu alegerile prezidențiale.

„Suntem concetățeni ai voștri, născuți aici la Chișinău, la Ciocana, la Telenești, la Bălți, la Chișinău. M-am născut în satul Izvoare, județul Orhei, suntem vecinii voștri, colegii, rudele, copiii și nepoții. Noi nu am fost aduși din Uniunea Europeană, dar vrem un viitor mai bun, împreună cu Moldova în UE. Viața în UE nu înseamnă viață fără noi. Dacă Moldova nu va adera la Uniunea Europeană, noi tot aici vom fi, alături și printre voi, la piața centrală la cumpărături, la școală, la oficiu, la casa de alături (…) (…). Moldova e acasă pentru noi toți. Haideți să nu lăsăm ura să ne domine viitorul”, au declarat protagoniștii spotului.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/video_2024-10-08_14-00-12.mp4″ muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Articolul VIDEO Comunitatea LGBT îndeamnă moldovenii să iasă la referendum. „Moldova e acasă pentru noi toți” apare prima dată în Realitatea.md.