Sari la conținut

VIDEO Israelul a fost atacat cu aproximativ 85 de rachete. Mai multe clădiri au fost avariate

  • de

Israelul a fost atacat cu aproximativ 85 de rachete. Acestea au fost trase de pe teritoriul libanez, transmite armata israeliană. Potrivit The Guardian, o femeie de 70 de ani a fost rănită la mână de schije, iar câteva clădiri au fost avariate. 

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/ssstwitter.com_1728384049651.mp4″ muted=”false”]

Presa israeliană relatează că acest atac, pe care Hezbollah l-a efectuat astăzi, 8 octombrie, mai devreme în zona Golfului Haifa, principala metropolă nordică a Israelului, a fost cel mai mare la care orașul a fost expus de când au început ostilitățile dintre grupul libanez și Israel.

De asemenea, Postul de știri Channel 12 a declarat că cel puțin cinci rachete au căzut deasupra orașului.

Totodată, primarul din Kiryat Motzkin, care se află pe coasta de vest a Israelului, puțin la nord de Haifa, a declarat presei israeliene că barajele de astăzi trase în acea zonă au fost „fără precedent” în numărul lor. Un prim bombardament de aproximativ 85 de proiectile a fost urmat de un al doilea bombardament de aproximativ 20 de proiectile, potrivit rapoartelor din presa israeliană și declarațiilor armatei israeliene.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Israelul a fost atacat cu aproximativ 85 de rachete. Mai multe clădiri au fost avariate apare prima dată în Realitatea.md.