Sari la conținut

Dezbateri electorale pentru referendum: Ce partide au fost invitate miercuri, 9 octombrie, în studioul RLIVE TV

  • de

O nouă rundă de dezbateri electorale în contextul referendumului constituțional din 20 octombrie curent, va avea loc miercuri, 9 octombrie, la RLIVE TV. Pentru ediția de miercuri seară sunt așteptați reprezentanții altor trei partide înregistrate de Comisia Electorală Centrală (CEC) în calitate de participanți la referendum. Este vorba de Blocul electoral „Împreună”, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Mișcarea Alternativa Națională (MAN).

Potrivit Regulamentului, participanții vor avea timp alocat pentru prezentare, întrebări de la moderatori, întrebări libere între reprezentanți, iar la final, mesaj către alegători.

Amintim că 15 partide din Moldova au fost înregistrate în calitate de participanți la referendumul republican constituțional din 20 octombrie 2024. 13 cu opțiunea „DA”, iar alte două partide cu opțiunea „NU”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE va avea loc în aceeași zi cu alegerile prezidențiale. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”. Cetățenii vor putea răspunde cu „DA” și „NU”.

Articolul Dezbateri electorale pentru referendum: Ce partide au fost invitate miercuri, 9 octombrie, în studioul RLIVE TV apare prima dată în Realitatea.md.