Sari la conținut

FOTO Un copil și o mașină au fost „înghițiți” de asfalt, după ce s-a surpat șoseaua

  • de

O mașină a căzut într-o groapă pe o stradă din București, România, după ce asfaltul s-a surpat brusc. Proprietara autoturismului și băiețelul ei de cinci ani erau lângă vehicul. Copilul a fost la un pas de tragedie, după ce a alunecat și el în craterul format instantaneu, relatează digi24.ro.

Incidentul a avut loc după ce, prin zonă, a trecut un utilaj de salubrizare. Mama copilului a sărit imediat în groapă și, cu ajutorul persoanelor care se aflau în apropiere și au fost martori la întreaga întâmplare, a reusit să îl salveze pe copil.

La fața locului s-au deplasat și echipajele medicale care i-au oferit atât mamei, cât și copilului îngrijiri medicale, fără să fie nevoie ca aceștia să fie transportați la spital.

Conform presei locale, este vorba despre o curte privată a unei societăți, iar acolo, în ultimii 2 ani, spun autoritățile, au avut loc mai multe lucrări la rețeaua de termoficare și cel mai probabil, din acest motiv, strada s-a surpat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Un copil și o mașină au fost „înghițiți” de asfalt, după ce s-a surpat șoseaua apare prima dată în Realitatea.md.