Sari la conținut

Maia Sandu recunoaște că ar fi trebuit să comunice mai mult cu oamenii din Găgăuzia, în pofida obstacolelor lui Șor

  • de

Președinta Maia Sandu a recunoscut miercuri seara, 9 octombrie curent, că ar fi trebuit să comunice mai mult cu oamenii din Găgăuzia, în pofida obstacolelor create de oligarhul fugar Ilan Șor. Dezvăluirea a fost făcută într-un live pe Twitch, la invitația actorului Cătălin Lungu, care a întrebat-o despre greșelile comise în mandatul său.

„Să nu permitem această dezbinare în societate. Da, sunt oameni care mai ușor cad în plasa minciunii, aici trebuie să avem o comunicare mai bună, să informăm, să începem de la grădiniță, de la școală, așa încât copiii să aibă aceste deprinderi să înțeleagă unde e adevăr și unde e minciună. Cei care nu vor binele Republicii Moldova povestesc găgăuzilor că Chișinău nu-i iubește și, invers, povestesc oamenilor din alte regiuni că nu se mișcă lucrurile din cauza la ce se întâmplă în autonomie. Noi nu facem aceste diferențe, toți oamenii sunt valoroși. Noi ar fi trebuit să comunicăm mai mult cu ei, să nu-i lăsăm doar pe politicienii locali să le povestească despre noi”, a explicat șefa statului.

În același live, Maia Sandu, care candidează pentru un nou mandat de președinte, a mai vorbit despre reforma justiției și a mai comentat de ce nu participă la dezbaterile electorale.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Maia Sandu recunoaște că ar fi trebuit să comunice mai mult cu oamenii din Găgăuzia, în pofida obstacolelor lui Șor apare prima dată în Realitatea.md.