Sari la conținut

Primarul de Bălți anunță măsuri: „Niciun microbuz de rută nu va ieși pe traseu fără GPS instalat”

  • de

De la 1 decembrie, niciun microbuz de rută nu va ieși pe traseu fără GPS. Declarația a fost făcută de primarul municipiului Bălți, Aleksandr Petkov, în cadrul ședinței de astăzi, 9 octombrie, cu administratorii întreprinderilor municipale. 

„De la 1 decembrie, niciun microbuz de rută nu va ieși pe traseu fără GPS instalat”, a declarat Petkov.

În cadrul ședinței, el a discutat și despre problema eliberării fișelor de rută pentru microbuzele de transport public. Primarul s-a arătat indignat de faptul că fișele de rută sunt eliberate între orele 6:00 și 24:00, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la prezența microbuzelor pe trasee la ore târzii.

Totodată, acesta s-a îndoit și de faptul că la ora 23:59 microbuzele de rută sunt încă în circulație pe străzile orașului. Primăria municipiului Bălți transmite că ”până la sfârșitul lunii noiembrie toate microbuzele de transport public să fie echipate cu sisteme de navigație GPS”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că primarul municipiului Bălți anunța că până la 1 octombrie, toate unitățile de transport privat, vor fi supuse unor controale obligatorii.

VIDEO Mai multă siguranță pentru călători! Transportul privat din Bălți va fi supus unor controale

 

Articolul Primarul de Bălți anunță măsuri: „Niciun microbuz de rută nu va ieși pe traseu fără GPS instalat” apare prima dată în Realitatea.md.